iTeraCare

Novo v Sloveniji!

iTeraCare ( fen) – pripomoček, ki je naravnost odličen. To ni medicinski pripomoček in ne zdravi – gre za pripomoček za podporo k boljšemu počutju.

Ponovno sem prišla do zelo dobrega  pripomočka za nego našega telesa. To je novo v Sloveniji in jaz sem navdušena nad njegovim delovanjem. Deluje na frekvence (terafrekvenca). Teraftekvrnca prodre tudi do 30 cm v telo in spodbudi celično regeneracijo. Tako s toploto in tero-frekvenco dosežemo , da se telo samo zdravi. Priporočam za vse, ki imate težave z bolečinami kjer koli na telesu.

Uporablja se tudi  za kožna neravnovesja, luskavica, mozolji, rdečica, obrazni lifting, pa tudi pripomoček za nego telesa.  Veliko se lahko pomaga z njim. TRETIRAM tudi na mestih bolečine in delam določene tretmaje z njim. Učinek tretmajev je takojšen.

Veselim se vašega obiska!

Možnosti tretmaja  po dogovoru v določenem času.

ZA VEČ POKLIČITE ALI PIŠITE

031 256 669

Več o izdelkuhttps://elmlink.co/itcare (za izbiro jezika pritisnite CC spodaj levo).

NAKUP IZDELKA

(KOT PRIPOROČITELJ VAM POMAGAM PRI NAKUPU, NE PRODAJAM JAZ)

NOVO  – UVOZNIK NA HRVAŠKEM – ITERACARE PRI VAS 3 DO 5 DELOVNIH DNI

Plačajte NA NASLOV SPODAJ ter mi na sabina.janezic@gmail.com POSREDUJTE POTRDILO O PLAČILU TER SVOJE PODATKE

 • IME
 • PRIIMEK
 • NASLOV
 • TELEFONSKO ŠTEVILKO
 • E-POŠTNI NASLOV
 • ŠTEVILKO OSEBNE IZKAZNICE
 • NASLOV PODJETJA, ČE GA IMATE

Vas zanima še kaj? Pišite ali pokličite me na 031 256 669

NASLOV ZA PLAČILO

Na spodnji naslov se za nakup aparata plača 449,00 €

 • Naziv podjetja :  ISTRA SJEME d.o.o. Pula
 • Naslov podjetja: Mutilska 20, 52100 PULA, CROATIA
 • Opis plačila ITERACARE ali IONSHIELD
 • IBAN : HR0223600001102141591
 • SWIFT/BIC CODE: ZABA2XPU
 • ZAGREBAČKA BANKA d.d. Laginjina 1,  52100 PULA, Croatia
Iteracare ni medicinski pripomoček in ne zamenjuje obiska zdravnika ali uporabe zdravil.
Iteracare ne zdravi - je podpora telesu za boljše počutje.
Upoštevajte kontaindikacije in se posvetujte s svojim priporočiteljem izdelka.
Uporaba aparata iteracare je na lastno odgovornost.

Moja izkušnja

 • Imam diagnozo spondialitis sesedanje hrbtenice  v ledvenem delu hrbtenice in zato mi je zdravnik pred 8 leti rekel, s teboj ne bo nikoli nič, temu nisem sledila  n odšla v svet alternative se naučila marsikaj in si toliko pomagala,  da živim brez bolečin in lahko delam fizično delo (masiram in pomagam ljudem). Vse gre ok le spati na trebuhu ne morem že več kot 12 let.

  Takoj ko sem dobila iTeraCare sem vedela, da je to nekaj kar je dobro za moje telo in si naredila tri točkovne terapije,  najbolj mi je ustrezalo (pasalo) po križnici in celotni linijo hrbtenici, stopalih in obrazu. Po drugi terapiji  s iTeraCare sem imela srednjo reakcijo, bolečine,  po tretji terapiji pa tako močne bolečine (reakcijo), da sem se ustrašila, da ne bom mogla več delat in da bo zdaj še slabše.. Moj um seveda ne ve vsega, naredila  sem 2 dni pavze  s terapijami in bolečina je čudežno odšla  v cca. 20h. Včeraj zvečer pa se kar tako za hec vležem v posteljo na trebuh, ležim in ugotovim, da je to zdaj po 12 letih spet mogoče, neverjetno, ko sem to dojela se mi je nasmejalo, čutim drugačno lego v ledvenem delu, kot, da se mi je hrbtenica postavila na pravo mesto, pa to samo po treh terapijah. NEVRJETNO, IMAMO ČAROBNO PALIČICO - iTeraCare je neverjetno pripomoček.

  Hvaležna za to izkušnjo in jo resnično delim, da boste vedeli, reakcija je lahko huda, naredite  pavzo, potem pa nadaljujete, prisluhnite telesu, pijte vodo in se pocrkljajte.  Jaz pa končno lahko spet ležim na trebuhu, JUHU, IMEJTE KRASEN DAN!
  Sabina

ŽELITE INFORMACIJO ALI REZERVACIJO TERMINA?