iTeraCare

Novo v Sloveniji!

iTeraCare ( fen) – pripomoček, ki je naravnost odličen. To ni medicinski pripomoček in ne zdravi – gre za pripomoček za podporo k boljšemu počutju.

Ponovno sem prišla do zelo dobrega  pripomočka za nego našega telesa. To je novo v Sloveniji in jaz sem navdušena nad njegovim delovanjem. Deluje na frekvence (terafrekvenca). Terafrekvenca prodre tudi do 30 cm v telo in spodbudi celično regeneracijo.  Ne zdravi! Tako s toploto in tero-frekvenco dosežemo, da se telo samo zdravi. Priporočam za vse, ki iščete ravnovesje.

Podpora pri se tudi  za kožnih neravnovesjih kot so mozolji, rdečica, … Odličen za obrazni lifting, pa tudi pripomoček za nego telesa.  Veliko se lahko pomaga z njim. TRETIRAM tudi na mestih neravnovesja in delam določene tretmaje z njim. Učinek tretmajev je takojšen.

Odličen za vse nas. Aparat je na voljo takoj zdaj po dogovoru z menoj: 031 256 669 Možne pokušine in izposoja in tretma po dogovoru.

Veselim se vašega obiska!

ZA VEČ POKLIČITE ALI PIŠITE

031 256 669

Več o izdelkuhttps://elmlink.co/itcare (za izbiro jezika pritisnite CC spodaj levo).

 

NAKUP IZDELKA

(KOT PRIPOROČITELJ VAM POMAGAM PRI NAKUPU, NE PRODAJAM JAZ)

NOVO  – UVOZNIK NA HRVAŠKEM – ITERACARE PRI VAS 3 DO 5 DELOVNIH DNI

Plačajte NA NASLOV SPODAJ ter mi na sabina.janezic@gmail.com POSREDUJTE POTRDILO O PLAČILU TER SVOJE PODATKE

 • IME
 • PRIIMEK
 • NASLOV
 • TELEFONSKO ŠTEVILKO
 • E-POŠTNI NASLOV
 • ŠTEVILKO OSEBNE IZKAZNICE
 • NASLOV PODJETJA, ČE GA IMATE

Vas zanima še kaj? Pišite ali pokličite me na 031 256 669

NASLOV ZA PLAČILO

Na spodnji naslov se za nakup aparata plača 499 USD (banko opozorite, da vam pretvorijo v EUR).

 • Naziv podjetja :  ISTRA SJEME d.o.o. Pula
 • Naslov podjetja: Mutilska 20, 52100 PULA, CROATIA
 • Opis plačila ITERACARE ali IONSHIELD
 • IBAN : HR0223600001102141591
 • SWIFT/BIC CODE: ZABA2XPU
 • ZAGREBAČKA BANKA d.d. Laginjina 1,  52100 PULA, Croatia

 

NAJEM IZDELKA

IteraCare pripomoček za nego telesa

Iteracare ni medicinski pripomoček in ne zamenjuje obiska zdravnika ali uporabe zdravil.
Iteracare ne zdravi - je podpora telesu za boljše počutje.
Upoštevajte kontaindikacije in se posvetujte s svojim priporočiteljem izdelka.
Uporaba aparata iteracare je na lastno odgovornost.

Moja izkušnja

 • Imam diagnozo spondialitis sesedanje hrbtenice v ledvenem delu hrbtenice in zato mi je zdravnik pred 8 leti reku, s teboj ne bo nikoli nič, temu nisem sledila in odšla v svet NEPOZNANIH ZADEV, se naučila marsikaj in si toliko pomagala, da živim brez bolečin in lahko delam fizično delo ( masiram in pomagam ljudem❤). Vse gre ok le spati na trebuhu ne morem več kot 12 let. Takoj ko sem dobila iTeraCare sem vedela, da je to nekaj kar je dobro za moje telo in si naredila tri točkovne tretmaje,  najbolj mi je ustrezalo (pasalo) po križnici in celotni linijo hrbtenici, stopalih in obrazu. Po drugemu tretmaju s iTeraCare sem se počutila ok, nadaljevala sem z delom ves teden. Po nekaj (3) dneh se zvečer kar tako za hec ulegla v posteljo  na trebuh, ležim in ugotovim, da je to zdaj po 12 letih spet mogoče počitek na trebuhu, neverjetno, ko sem to dojela se mi je nasmejalo, čutim drugačno  lego v ledvenem delu, kot, da se mi je hrbtenica postavila na pravo mesto, pa to samo po nekaj tretmajih. To je moja izušnja delim, občutek je tak ... NEVERJETNO, IMAMO ČAROBNO PALIČICO iTeraCare je neverjetno pripomoček. Hvaležna za to izkušnjo in jo resnično delim, da prisluhnite telesu, pijte vodo in se crklanje.  Jaz pa končno lahko spet ležim na trebuhu JUHU, IMEJTE SE LEPO??? PS. NI MEDICINSKI PRIPOMOČEK IN NE ZDRAVI. Spodbuja pa  naše telo da se samo regenerira! PRIDITE NA POKUŠINO, RADOVLJICA,  031 256 669 PRIDEM TUDI K VAM PO DOGOVORU 031 256 669 #POKUSINA #TRETMA
  Sabina

ŽELITE INFORMACIJO ALI REZERVACIJO TERMINA?