Access bars

Access bars


To je posebna terapija, ki jo izvajam na točkah na glavi.

Na glavi imamo 32 točk. Z dotikom jih ponovno aktiviramo in si s tem dovolimo živeti življenje, ki je naše.

Kaj bi lahko bilo še boljše za vas?

Ko prejemamo barse, se v naši glavi zgodijo čudovite spremembe. Vse napetosti, odvečne misli, strahovi, obremenitve - tako fizične kot psihične - kar izzvenijo in mi se počutimo lahkotno, z veliko pozitivne energije, z več zavedanja in enostavno z boljšim življenjem.

Kaj, če je to prava sprostitev za vas, sprostitev, ki vam 100 % spremeni vaše življenje?

Se vam to dobro sliši in si tega želite?

V najslabšem primeru se boste po bars terapiji počutili, kot bi bili ravno z najboljše masaže. V najboljšem primeru pa lahko zaživite ves svoj potencial polno, radostno, lahkotno in veličastno.

Access bars terapijo lahko prejemamo vsi in po njej ni reakcij in kontraindikacij.

Primerna je tudi za otroke.

Cena za 30-minutno Access bars terapijo 25 eur.

1-urna Access bars terapija stane 55 eur in 90-minutna Access bars terapija 85 eur.

Po dogovoru imate dodatno možnost procesa za izkoreninjenje in odstranjevanje gensko vsiljenih bolezni, kot so depresija, panični napadi, šizofrenija in ostalo...

Kako to, da se počutim tako zelo lahkotno, radostno in veličastno?

Z Access bars terapijo je vse mogoče: do več denarja, manj staranja, več miru, nove kreacije, novih poslovnih priložnosti in še in še ...

Prepričajte se sami.

Sama Access bars obožujem, saj me podpira na vseh področjih mojega življenja.

MTVSS

To je posebno močen telesni proces in se ga uporablja  za okrepitev imunskega sistema, izboljšanje počutja, do več moči in energije in za obnovo telesa ter pomlajevanja le tega, pri vseh bolečinah in tegobah današnjega življenja, kot so prebavne motnje, menstrualni krči, bolečine v križu, glavoboli ...

Med izvajanjem tega procesa, se lahko pojavi tudi bolečina in s tem reševanje posledic travme, ki je lahko osebi zavedna ali nezavedna. Vendar ni nujno, velikokrat stranke zaspijo in se po tretmaju počutijo prerojen in polne energije in pozitivne energije.

Priporočam za vse otroke, ki imajo nemir v sebi, se težje skoncentrirajo, učne težave, travme, bolečine. Priporoča se več zaporednih obiskov, s tem omogočate telesu popolne preobrazbe in vašega dobrega počutja in doseganje radosti, notranjega miru in kreacije.

Traja 1h cena 65 eur. S popustom 50 eur.

Popust za vse, ki še odločite vsaj štiri zaporedne obiske. Otroci 20 do 30 minut 25 eur. 

BIOMIMETIČNO IN BIOMIMETIČNO POSNEMANJE

Ste se še kdaj opazili, da ste enako rezali solato, kot vaša mati, ali rekli tako kot vaš oče, ali se celo začeli smejati kot vaša prijateljica in  bili vsak dan bolj podobni svojemu partnerju? Ja in to se zgodi, ker imajo naša telesa naravno možnost posnemanja.

Enako se dogaja v naravi, saj s pomočjo mimikrije živali spreminjajo obliko in barvo, da se skrijejo pred napadom planilca.  Vendar zavedati s moramo, da smo mi MI in, da je potrebno, da živimo verzijo sebe in svoje navade in rutine, svoja kreiranja. Torej ali ste pripravljeni na življenje sebe in ne biti kar ste prav za prav kupili od drugih?

Potem, je čas za ta proces, pa naj gre vse stran, kar ni vaše in tako postanete vi.

Trajanje 45 do 60 minut, cena 50 eur. 

Za vse ki pridete vsaj štiri zaporednih obiskov ponust 25%

CELIČNI SPOMIN

Mogoče veste, da ima vsaka vaša celica spomin? 

Če samo pomislite na mesto, kjer ste imeli kot otrok poškodo, vas kar zaboli samo na to misel.  Je res? S tem procesom izbrišemo ta spomin, to travmo, kar vaše telo samo ni znalo. Tako se boste počutili dobro in dovolili več, kot do sedaj, omejitve odpadejo in vi ste kar ste bili pred poškodbo.

Proces se uporablja kadar ste doživeli kakršno koli fizično travmo:zlomi, ureznine, opekline, tudi celjenje, udarci-modrice, brazgotine...

Traja 30 minut cena 30 eur.

KOREKCIJA VIDA

Vas pečejo uči, vas preveč moti svetloba, težje berete, imate težo v očeh, morda suhe oči, celinder, slabše vidite?

Potem vam priporočam tretma korekcija vida.  Zdravje, ki ga prepisujete vidu, se lahko izboljša in dodatno se vam izboljšava osebna moč in zaznavanje intuicije ter s tem pridobite več vedenja in zavedanja. Spreglejte in živite svoje življenje! Ste pripravljeni VIDETI, kar resnično je v vašem življenju? Vedno imate izbiro, zato izberete sebe!

Trajanje 45 do 60 minut, cena 50 eur.

Popust za več zaporednih obiskov 25

DEMOLEKULARNA MANIFESTACIJA (DM) IN MOLEKULARNA DEMANIFISTACIJA(MD) 

Sta dva zelo močna telesna procesa. 

Skrajšano DM. za obnovo kosti, hrustanca, obnova notranjih organov, tudi po operaciji, po padcih, zvin, ...

MD pa je proces, ki odstrani, kar je v našem telesu spremenjeno in ne sodi v naše zdravo telo. Uporablja se za izničevanje tumorjev, čist, znamenj, peg, celulita tudi ledvičnih in žolčnih kamnev, artritisa ...

S tem procesom se obnovi vaše telo oziroma izniči odstrani, kar vam ni v najvišje dobro.  Kaj če bi izbrali zdravo telo?

Poskrbite zase in telo vam bo hvaležno.

Vprašajte svoje telo, ali je ta proces zame? Kaj čutite?

Trajanje 60 minut, cena s popustom 50 eur.

ŽELITE INFORMACIJO ALI REZERVACIJO TERMINA?