Anticelulitna masaža

ANTICELULITNA MASAŽA


Anticelulitna masaža 1. INTENZIVNA (55€, 60 min)

Najprej vam s posebno masko naredimo piling (15 minut). V tem času vam zmasiram obraz in lasišče. Ko vam masko odstranim, se greste stuširat.

Potem vas ročno zmasiram in kasneje še z ventuzami. Na koncu vas nežno proti limfnim sistemom namažem še s kremo. Potrebnih je vsaj 5 do 6 obiskov - čim bolj skupaj (vsaj dvakrat na teden).

Anticelulitna masaža 2. (40€, 50 min)

Ta masaža je bolj blaga a vseeno pripomore k odpravljanju celulita. Delo poteka malo ročno, potem pa z ventuzami. Namažem vas z oljem, ročno zmasiram, dodam dodatna olja in z ventuzo povlečem vse, kar se nahaja pod vašo kožo. Na koncu vas pogladim ter namažem s kremo. Priporoča se 5 do 6 obiskov čimbolj skupaj, najmanj 2x na teden.

Potrebno se je zavedati, da vam samo masaže dolgoročno ne bodo pomagale. Iz prehrane bi bilo potrebno karseda izločiti vse prigrizke, kot so čips, smoki, popcorn ipd., ocvrto hrano, sladkarije, tudi manj kave, predvsem pa čim manj stresa, več gibanja na svežem zraku in namesto slabe hrane čim več sadja in zelenjave. Poleg masaž priporočam tudi vadbo.

ŽELITE INFORMACIJO ALI REZERVACIJO TERMINA?