Energijska podpora za ženske z boginjo Afrodito

DRAGA BOGINJA


Zate sem ustvarila prav posebno seanso, ki ti jo prav iz srca naredim. Namenjena je vsem, ki si želite več sebe, več jasnosti in več ženskosti in moči kar ste. Prav tako jo priporočam v tistih naših dneh, ko imamo menstruacijo, morda napetosti v telesu, krče, pa tudi v času menopavze, ali kadar koli v življenju za sprostitev in pomiritev celotnega vas.

Zaslužite si vedno le najboljše.

IZBERITE

Kako poteka seansa?

1. NAČIN: V ŽIVO


Pridete k meni in se malo pogovoriva, namestite se in prepustite čudoviti energiji. Izvajam različne energijske podpore in začutim kaj prav zdaj potrebuje vaše telo. Za vas odprem kanal in se povežem Z energijo boginje Afrodito, ki skozi mene predaja sporočila za vas, ki jih zdaj nekako potrebujete.

Energija je čudovita in vas poveže z vami draga ženska, draga boginja. V resnici je to zelo močan proces, ki ustvari notranjo povezavo in harmonijo z vami, ponovno se začnete čutiti in povezovati s svojo žensko energijo, ki je nujno potrebna za vas, za nas drage ženske. Priporočam tudi za vse, ki se morebiti spopadati z menstrualnim krči, ne morate zanositi, ste brez energije, doživljate stres, ste brez volje, ali ste v času pred menopavzo ali v menopavzi, se morda ločujete, doživljate nepojasnjeno stisko.

Ali bi radi zbudili več kreativnosti in novih možnosti v svojem življenju? Bi si želeli več sebe in svoje življenje? Boginja AFRODITA ima veliko sporočil za vas in jih želi predati skozi mene. Jaz sem medij že dobre 2 leti in pol in sem poklicana za to, da sem prispevek v svetu žensk, da ponovno prebudiš sebe draga moja. To čutim in zato sledim sebi.

Cena v živo je 55 eur 75 min

2. NAČIN: SEANSA NA DALJAVO


Tu za vas naredim energijsko podporo na daljavo in se prav tako povežem z Boginjo AFRODITO, ki za vas predaja sporočila. Lahko celo zastavite do 5 vprašanj in dobite jasnosti glede tega.

Dobite posnetek.

Tako, da imate možnost v živo ali na daljavo. V vsakem primeru dovolim snemanje sporočil, ki jih prejmete skozi mene.

Pokličite me za več informacij.

Cena na daljavo 45 eur 60 min.

SPOROČILO ZATE

Drage moje, tu za vas sem jaz Boginja AFRODITA in v imenu medija Sabina Janežič vas v tem trenutku povabim v posebno izkušnjo, ki si jo boste zapomnile in bo v vaš svet prinesla magičnošt vas, kar ste.

Naj se vaša ženska moč prebudi in zaživi zdaj.

Ustari si prostor zase draga moja in vedi, ko imaš sebe in si prebujena je mogoče zate vse, vsa menifistacija. Vsa ljubezen, ki si 🌹se ponovno začuti v tebi za tebe in za vse okoli tebe. Jaz boginja AFRODITA 🌹🌹🌹

NAJLEPŠE DARILO ZATE 🌹🌹🌹🌺🌺🌺

MOŽNOST TUDI NAKUPA DARINEGA BONA

ŽELITE INFORMACIJO ALI REZERVACIJO TERMINA?