Dvig energije

PODPORA Z ENERGIJO
ZEMLJE MATRIX


To je zelo učinkovita metoda podpore. Odpravijo se različni vzroki za doseganja zdravja na vseh nivojih. Pripomore tudi k lažjemu učenju ter doseganju moči manifestacije, obilja v vseh pogledih. Za vse, ki nimate dovolj energije, ste pod stresom, preživljate kakršno koli težavo, travmo, izgubo, bolezen, fizično ali psihično, ste izgoreli, se težje koncentrirate, vas kaj boli, imate poškodbo, potem je to res za vas.

Priporočam vsaj od štiri do osem zaporednih obiskov. Klient se uleže in dovoli, da ga energija zdravi. Po terapiji je potrebno piti več vode in priporoča se tudi več počitka, saj bo telo potrebovalo regeneracijo.

Delo poteka osebno ali na daljavo, traja 30 min. Cena 40 eur.

METAMORFNA TEHNIKA


To je naravna metoda podpore. Delo poteka na stopalih, dlaneh in na glavi. Traja 60 min. Priporočeno za vse, ki imajo kakršne koli težave - tako fizične kot psihične. Zelo priporočam za tiste, ki so depresivni, anksiozni, imajo razne strahove (na primer pred smrtjo) ali celo paranojo, so doživeli razne izgube ali travme (na primer med nosečnostjo ali porodom). Odpravijo se razne blokade in človek živi svojo resnico v polnosti, radosti, stikom s samim seboj.

Priporočam tudi za otroke, za boljšo koncentracijo in boljši učni uspeh.

Priporoča se vsaj štiri zaporednih obiskov (zaporedne obiske) na (dodati) od 7 do 14 dni razmaka. Reakcije ni! Je samo akcija. Kontraindikacij ni. Primerno za vse starosti, od rojstva in dokler človek živi. Živite svoj potencial in izkoristite vse svoje talente, prebudite genija v sebi.

Za otoke 30 min 22 eur, odrasli cca. 60 min 40 eur. Če se odločite za nakup več storitev skupaj, vam priznam še dodaten popust.

ENERGIJSKA OPERACIJA


Osebno ali na daljavo. Klient se uleže in podprem ga z energijo Matrix, potem pa mu na mestu, kjer ga boli, naredim energijsko operacijo. Priporočam vsem, ki jih že dlje časa boli kjerkoli. Primerno je tudi za zdravljenje čustvenih travm.

Traja 30 min, cena 40 eur.

ŠIVANJE AURE


Poteka osebno ali na daljavo. Klient se uleže in dovoli zdravljenje. Priporočam za vse, ki ste kadar koli imeli operacijo, saj vam tam uhaja vaša energija. Klienta napolnim z energijo zemlje ter mu zašijem auro.

Traja 30 minut 40 eur.

ČIŠČENJE HRBTENICE


Osebno ali na daljavo. Za vse, ki imate bolečine v hrbtu. Najprej vas napolnim z energijo, potem pa vam izvedem še čiščenje hrbtenice. Priporočam!

Postopek traja 30 min, cena 40 eur.

TEHNIKA DVIG ENERGIJE
+ ENERGIJSKI JAJČEK


Priporočam za vse, ki si želite nekaj več! Bi si radi pomagali in bili vedno polni življenjske energije? Potem ste na pravi strani! Res je; s pomočjo te tehnike vam bo v življenju marsikaj lažje in boljše.

Najprej vas napolnim z energijo Matrix, potem pa vam naredim energetsko jajce, v katerem boste shranjevali svojo energijo.

Naučila vas bom posebnih vaj in s pridnostjo vam bo življenje postalo krasno, polno ter močno. Poveča se obilje in kreirajo se dobri odnosi in zdravo ter polno življenje. Pokličite za več informacij! Možnost skupinskih vaj in meditacija.

Postopek traja 45 do 60 min, cena 155 eur.

ŽELITE INFORMACIJO ALI REZERVACIJO TERMINA?