OBRAZNA REFLEKSOTERAPIJA

Obrazna refleksoterapija Sorensensistem™

NOVO, NOVO, NOVO

Po več kot 8 mesečnem izobraževanju sem zdaj osvojila znanje obrazne refleksoterapije Sorensensistem™

Tako kot refleksoterapija stopal me je v srcu poklicalo tudi znanje refleksoterapije obraza. Zelo rada raziskujem in dopolnjujem znanje!

Na obrazu imamo vse cone odslikave našega telesa. Skozi obrazno refleskoterapijo vplivamo celostno. Zelo pomembno je sestaviti tudi terapevtski načrt in si vzeti čas za stranko. Najboljši del vsega je, da delamo na najstarejšem neravnovesju to pomeni vzročno tretiranje, ter na simptome, ki se kažejo kot neravnovesje, bolezen.

Lone Sorensen je zbrala vse znanje različnih obraznih refleksoterapij ter jih združila v čudovito terapijo. Nato jih je patentirala, ona ima licenco, saj je njeno delo res dragoceno. Delujemo praktično na vse sisteme v telesu, fizično, čustveno, mentalno, energijsko, zelo dobro vpliva na živčni sistem in psihološko ravnovesje.

Ko tretiram obraz se sprošča celotno telo, stres se umiri in prebudijo se vsi notranji organi, kot da dobijo možnost za nov zagon.
Obraz dobi mehkobo in sijaj, stranke pa se počutijo mirne in svobodne.

KAKO POTEKA TRETMA

 1. S stranko se pogovorim, zapišem simptome, ki jih pove, zdravstveno zgodovino, kako se zdaj počuti, kaj želi, če jemlje zdravila.
  Vse si zapišem saj je to zelo pomemben del terapevtskega načrta. Je del uspešne izvedbe terapije in doseganja ravnovesja v telesu.
 2. Stranka se uleže na masažno mizo, jo pokrijem in očistim obraz ter uporabim šipkovo olje. Običajno med terapijo ne govorim veliko, saj je to čas za stranko in je prav tako pomemben za regeneracijo. Delam cca 60min.
 3. Grem skozi vse sisteme v telesu. Potem izberem dodatne korake glede na stanje simptomov. Tu lahko uporabim novo akupresuro, mišično stimulacijo, možganske linije, črevesno povezavo. Odvisno kaj je najbolj primerno.
 4. Po končani terapiji običajno ponudim kozarec vode in uporabo toalete, velikokrat je to nujno po tretmaju, saj delujem skozi tretma tudi na limfni sistem.
 5. Dogovorim se za nov termin v razmaku nekaj dni. Priporoča se 10 do 12 terapij v času presledka 4 do 7 dni max.
 6. Prosim stranko naj se opazuje in mi javi kako je bilo 48h po terapiji, saj so možni odzivi telesa, reakcija, ki pa je dober znak, da se v telesu dogaja regeneracija in obnovitev. Reakcije so odziv, da je telo še vitalno in se lahko obnovi. Na primer glavobol, več energije, manj energije, občutek sreče s seboj, močnejši vonj urina in znoja, večji apetit, manj ali več spanja … Vse mine v 48h in je resnični pokazatelj poznejšega boljšega stanja.
 7. S stranko se dogovorim, da me sproti obvesti na sporočilih.

KOMU PRIPOROČAM OBRAZNO REFLEKSOTERAPIJO

Bi rekla, da vsem, celo živalim, resnično sem jo naredila svoji mački.

Na splošno vsem, ki si želijo več stika s seboj, dobrega počutja, ravnovesja v telesu, tudi boljše koncentracije. Zmanjšuje stres in napetost, primerno tudi za otroke. Predvsem avtistom, ljudem z motnjami koncentracije in pozornosti, razne novodobne neravnovesja, za vse, ki si želijo mladostni videz in vitalno zdravo in srečno telo.

PODPORA PRI:

 • Parkinsova bolezen, avtistične motnje
 • nespečnost, boljša cirkulacija,
 • multipla skletozo, anksioznost,
 • dvigovanje imunskega sistema,
 • rakova obolenja,
 • težave s prebavo, zaprije, diareja,
 • hormonalno neravnovesje, ščitnica,
 • psihične napetosti, depresija, panika,
 • obrazna paraliza, demenca
 • vnetje živca, bolečine v hrbtu,
 • pri vnetih sinusih, mehurja …

V kolikor ste na tej strani, je to priložnost za vas, zdaj imam akcijsko ceno do 31.12.2024.

Cena tretmaja 55€ *(redna cena 90€)

Vredno je poizkusiti, vedno se potrudim in vse delam s srcem.

V kolikor izberete 10 terapij zaporedno vam dve podarim kot dodatno darilo, ker mi je mar za vas in vam želim lepo in dolgo ter srečno življenje.