Angelska sporočila

ANGELSKE TERAPIJE


Delo poteka osebno ali na daljavo. Za vse ki imate kakšeno koli bolezen - tako psihično kot fizično. Klient se uleže na posteljo in se prepusti podpori, z namero da sprejema podporo, katerega si sam želi. Terapevt, mu s pomočjo angelov in nadangelev izvede angelsko terapijo. Za vse ki si želite nekaj nežnega in prijetnega.

To delo je zelo učinkovito in zelo priporočam. Podpora poteka vsaj 4 zaporednih obiskov v enem tedenskem premoru. Podpora poteka s podaljšanim delovanjem. Zdravijo se vzroki in doseganja ravnovesja na vseh nivojih. Podpore se lahko udeležijo tudi otroci.

Trajanje 30 min, cena 28 eur.

KANALIZIRANJE ANGELSKIH SPOROČIL


Delo poteka osebno ali na daljavo. Če imate kakšno koli vprašanje glede ljubezni, zdravja, službe, svojega življenjskega poslanstva, kar koli...

Potem je to prava stvar. Res je! S pomočjo angelov, nadangelev, duhovnega vodstva za vas prejmem prav vsak odgovor. Vprašate lahko 2 vprašanja, ki pa naj bodo izvirna in natančna, in naj ne bo na njih odgovor ja ali ne!

Od duhovnega vodstva boste dobili prave usmeritve in pogled nase, ki v v tem trenutku najbolje koristi. Zavedajte pa se dejstva, da je vse v vaših rokah in da lahko situacijo v trenutku spremenite, če le sami tako želite.

Duhovno vodstvo je nežno in odgovore poda na lep način. To ni vedeževanje in vedite: vi ste bistvo v sebi. Radi se imejte.

Traja do 30 min, cena s popustom 40 eur.

BRANJE ANGELSKIH KART, BOGINJE


Delo poteka na daljavo. Klient zastavi vprašanje. Iz kart dobim odgovore in vam jih napišem na SMS ali Mail. Vprašate lahko kar vas zanima glede zdravja, službe, partnerstva,...

Cena 28 eur.

ŽELITE INFORMACIJO ALI REZERVACIJO TERMINA?