Angelska sporočila

ANGELSKE TERAPIJE


Delo poteka osebno ali na daljavo. Za vse, ki imate kakšeno koli bolezen - tako psihično kot fizično. Klient se uleže na posteljo in se prepusti podpori, z namero, da sprejema podporo, ki si jo želi. Terapevt mu s pomočjo angelov in nadangelov izvede angelsko terapijo. Za vse, ki si želite nekaj nežnega in prijetnega.

To delo je zelo učinkovito in ga zelo priporočam. Podpora poteka vsaj 4 zaporednih obiskov v enem tedenskem premoru. Podpora poteka s podaljšanim delovanjem. Zdravijo se vzroki in dosega se ravnovesje na vseh nivojih. Podpore se lahko udeležijo tudi otroci.

Trajanje 30 min, cena 28 eur.

KANALIZIRANJE ANGELSKIH SPOROČIL


Delo poteka osebno ali na daljavo. Če imate kakšno koli vprašanje glede ljubezni, zdravja, službe, svojega življenjskega poslanstva, kar koli...

Potem je to prava stvar. Res je! S pomočjo angelov, nadangelov, duhovnega vodstva za vas prejmem prav vsak odgovor. Postavite lahko dve vprašanji. Priporočljivo je, da sta izvirni in čim bolj natančni, odgovor nanju pa naj ne bo da ali ne.

Od duhovnega vodstva boste dobili prave usmeritve in pogled nase, ki vam v tem trenutku najbolje koristi. Zavedajte pa se dejstva, da je vse v vaših rokah in da lahko situacijo v trenutku spremenite, če le sami tako želite.

Duhovno vodstvo je nežno in odgovore poda na lep način. To ni vedeževanje in vedite: vi ste bistvo v sebi. Radi se imejte.

Traja do 60 min, cena s popustom 90 eur.

BRANJE ANGELSKIH KART, BOGINJE


Delo poteka na daljavo. Klient zastavi vprašanje. S pomočjo kart prejmem odgovore in vam jih posredujem na način, ki ste ga izbrali (elektronsko sporočilo ali sms). Vprašate lahko, kar vas zanima glede zdravja, službe, partnerstva ...

Cena 28 eur.

ŽELITE INFORMACIJO ALI REZERVACIJO TERMINA?